Furtun extensibil 30m + Aparat de stropit Cadou, tesatura dura

Nou
C1162
140,00 lei
79,00 lei Economiseste 61,00 lei

 

Ai nevoie de ajutor? Sună acum la 0774912390

Furtunul de gradina extensibil va ajuta sa aveti o gradina frumoasa, sa spalati masina, etc . 
Furtunul de gradina extensibil  este singurul furtun care se extinde in mod automat atunci cand deschideti robinetul de apa si datorita presiunii apei isi tripleaza dimensiunea. Cand inchideti robinetul de apa se micsoreaza si devine treptat din ce in ce mai mic, pana cand revine in cateva secunde la dimensiunea originala .

Furtunul de gradina extensibil  este usor de utilizat si de depozitat. Necesita putin spatiu pentru depozitare si este rezistent la zgarieturi si lovituri . În plus , acesta include un pistol cu pulverizare cu duza multi- pozitie care permite 7 moduri diferite de udare, astfel incat si puteti utiliza diferite niveluri de presiune jet , de la cel mai puternic la cel mai slab .


Furtunul de gradina extensibil  va ajuta sa economisi timp si puteti sa-l luati oriunde doriti, gratie greutatii sale mici (aproximativ 1kg). 
Caracteristici:

Furtun extensibil:30m
Furtun extensibil interconectabil: cumparati mai multe furtunuri, le interconectati cu altul si veti obtine lungimea pe care doriti.
Furtun extensibil multi - pozitie prin pistolul cu pulverizare cu duza multi - pozitie care permite 7 moduri diferite de udare
Duza : 2,5 cm de diametru.

C1162
Nou

16 alte produse in aceeasi categorie: